Προσφορές και Πακέτα Διανυκτέρευσης  

Προσφορές πασχαλινής περιόδου

Η τιμή των διαμερισμάτων μας για το “SeaSide” & “PoolSide” τη περίοδο του Πάσχα είναι 70€/ημέρα για το δίκλινο και 120€/ημέρα για το τετράκλινο με ελάχιστη διανυκτέρευση 3 ήμερες

Κάθε περίοδο Πάσχα κάνουμε προσφορές στις τετραήμερες και επταήμερες διαμονές με ειδικές τιμές και δώρο διανυχτερεύσεις .  Αυτό το Πάσχα προσφέραμε τα ακόλουθα πακέτα με της ακόλουθες τιμές.
4 μέρες +1 Δώρο -->  199€(για 2 άτομα),  349€(για 4 άτομα)
7 μέρες +1 Δώρο -->  299€(για 2 άτομα),  499€(για 4 άτομα)

 
Tο διαφημιστικό μας φυλλάδιο
promo Easter Corfu Sun

 

Σας περιμένουμε και ελπίζουμε να μας δώσετε την χαρά να σας φιλοξενήσουμε αυτό το Πάσχα στην Κέρκυρα..

Καλές γιορτές και καλό Πάσχα από την διεύθυνση των διαμερισμάτων Corfu Sun..

-==-

Τα CorfuSun διαθέτουν διαμερίσματα στις τοποθεσίες Νέο χωριό, Παλαιό χωριό και πάνω στη παραλία. Κάθε ένα από αυτά διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις που δύνανται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη και φιλοξενούμενου ανά πάσα στιγμή.

Δύο από τα Καταλύματα μας είναι κατηγορίας τριών (3) Κλειδιών και είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν κλιματισμό - (θέρμανση), 21' τηλεόραση, ψυγείο, κουζινάκι, φούρνο μικροκυμάτων, χρηματοκιβώτιο, βεράντα, και όλες τις απαραίτητες παροχές για να κάνετε ευχάριστη τη διαμονή σας.

 

Για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές μας, την περίοδο του Πάσχα και το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Κέρκυρας καθώς και στις Μπενίτσες μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω ενότητες..

Προσφορές ΠΑΣΧΑ Πάσχα στην Κέρκυρα Πάσχα στις Μπενίτσες
Τιμές σεζόν Οι Ωραίες Μπενίτσες Ημερολόγιο Εκδηλώσεων